Nis doza e dyte e vaksines Pfizer ne FIER

Nis doza e dyte e vaksines Pfizer ne FIER

468
SHPËRNDAJE

Rinis vaksinimi ne Fier  dhe kete te shtune kane nisur te marrin dozen e dyte me shume se 80 mjeke  dhe 60 infermiere, ndersa po te njejtit proces po i nenshtrohen edhe 55 banore dhe staf i shtepise se te moshurve ne Fier.  

Dozen e pare te Pfizer e kane marre edhe nje pjese e mire e stafeve te qendrave shendetesore dhe do te vijohet me pjesen e mbetur. 

Gjate ketyre diteve, edhe pse me nje shkeputje te vogel, kane marre dozen e pare edhe pensionistet mbi 80 vjec, te cilet jane evidentuar dhe kontaktuar nga mjeket e familjes.  

Burime prane NjShKV Fier kane bere me dije se personat qe kane marre dozen e pare te vaksines Pfizer, do te marrin po te njejten vaksine.  

Deri me sot ne Fier, vaksines i jane nenshtruar 1026 persona ne total dhe nuk ka mungese te vaksines.  Ruajtja e saj behet ne kushte maksimale dhe asnje doze nuk ka shkuar dem.

Fatmiresisht asnje person nuk ka paraqitur probleme shendetesore pas injektimit te vaksines./Neoalb/

S'KA KOMENTE