Ngushtimi i rruges se rikonstruktuar FIER-SEMAN nga 6 ne 3 m, ankesa...

Ngushtimi i rruges se rikonstruktuar FIER-SEMAN nga 6 ne 3 m, ankesa te banoreve

3099
SHPËRNDAJE

Perfundojne punimet ne aksin rrugor Fier-Seman . Punimet ne kete aks rrugor kane perfunduar rreth 10 dite me pare ndersa nisen para fushates elektorale te 25 prillit.. Banoret e zones ku shtrihet ky aks rrugor si dhe drejtues mjetesh qe pershkojne kete aks rrugor kanë ngritur shqetësimin për ngushtimin e rrugës dykalimshe në 3 metra, duke u shndërruar në një burim aksidentesh.

Ata shprehen se rruga nis me 6 metra në pjesën e parë të saj dhe në afërsi të fshatrave Topojë dhe Grykë ngushtohet në 3 metra duke e bërë të pamundur kalimin e automjeteve.

Ne opinionet e tyre banoret e kane etiketuar kete rruge si potencial te mundshem dhe vdekjeprures nga aksidentet pasi ngushtimi i bërë pas punimeve ,e bën të pamundur kalimin e dy automjeteve dhe rrezikon që të shkaktojë aksidente.

Ne rruge mund te kaloje vetm një makinë tani. Në fshatin Topojë është zgjeruar, teksa ne fshatin Gryke eshte ngushtuar dhe nuk mund të shkembehen dy automjete qe levizin ne kah te kundert.

Banoret kane kerkuar nga Bashkia dhe nga kryeministri të vijnë ta shikojnë me sytë e tyre situaten

S'KA KOMENTE