“Nga Kukësi biletat vetëm 20 euro”,

“Nga Kukësi biletat vetëm 20 euro”,

142
SHPËRNDAJE

Drejtori i Wizzair: Jam shumë krenar për dhuratën e Ramës, është kollarja më e mirë që kam pasur në jetë.

Para se sa të japim lajmin dua të jap një njoftim të shkurtër për kompaninë që u krijua në 2014 dhe u zhvillua shumë shpejt në Europë, jemi efikas sepse përdorim avionët më të mirë në botë. Marim koston më të ulët në mënyrën më të përgjegjshme lidhur me mjedisin. 18 muaj më parë kemi hyrë në Tiranë, kemi investuar dhe aktualisht janë 6 avionë të bazuar në kryeqytet. Do të përpiqemi të bëjmë akoma më tepër, për tja nisur ku e filluam Ëizzair lehtëson jetët e njerëzve dhe fluturimet më të aksesueshme. Sic mund ta shihni ne jemi zhvilluar, jemi të listuar në Londër dhe me kapitalizimin më të lartë në tregun botëror.

Investim I mirë për ivestuesit dhe konsumatorët duke marrë parasysh fitimin.
Kukësi përshtatet me atë që bën kompania jonë, ne përpiqemi që të sigurohemi që të kemi çmimet dhe koston më të ulët. Nëse do fluturonit në Europë 2 3 vite më parë paguanit 200 euro, tani paguani një shumë të ulët, mund të paguani dhe vetëm 20 euro biletën. Sot jemi një kompani ajrore e madhe, kemi 42 baza në 52 vende dhe rrjetin e kemi të shpërndarë. Kemi transportuar 43 milionë pasagjerë, kemi Ëizzair në UK dhe një në Abu Dhabi. Po ta shihni ne mbulojmë një hapësirë të konsiderueshme gjeografike. Flota është themeli, A 20 dhe kemi përdorur teknologjinë më të re, dhe avionët me vjetërsi më pak se 3 vjet.

S'KA KOMENTE