“Ne protestojmë këtu, lideri i ballkazanit është në Dubai”: Kjo protestë fillon...

“Ne protestojmë këtu, lideri i ballkazanit është në Dubai”: Kjo protestë fillon sot por nuk duhet të përfundojë me kaq

114
SHPËRNDAJE

Aktori, Florian Binaj: Kjo fillon sot por nuk duhet të përfundojë me kaq. Sepse ndërkohë që ne protestojmë këtu liderin e ballkazanit e kemi në Dubai. Ndërkohë që atje në Ukrainë ka luftë dhe njerëzit vriten përditë presidenti i Ukrainës u jep shpresë njerëzve ndërsa ky i joni u thotë shtërnogni dhëmbët.

S'KA KOMENTE