Ne Fier , Patos ,Mallakaster,Roskovec,rezultati i deritanishem

Ne Fier , Patos ,Mallakaster,Roskovec,rezultati i deritanishem

13416
SHPËRNDAJE

Deri në këtë orë të mëngjesit në qarkun e Fierit janë numëruar 127 QV nga 580 gjithsej dhe PS ka 53.4% të votave, PD dhe LSI 45 %.

Në rang bashkish, që ka ndjekur gjatë gjithë natës procesin se në Fier janë numëruar 14 kuti nga 97 totali në KZAZ 59, ndërsa 6 të tjera janë ne proces numërimi.

PD ka marrë 1679 vota, 35%

PS, 2555 vota, 54.4%

LSI 306 vota 6.5%

Në Patos janë numëruar 10 kuti nga 48 gjithsej

PD, 1084 vota 39.8 %

PS, 1457 vota, 53.5 %

LSI 138 vota, 5%

Në Roskovec janë numëruar 14 kuti nga 34 në total.

PD 1866 vota, 38.4 %

PS 2642 vota, 54.3

LSI 267 vota, 5.4%

Mallakastër

12 kuti janë numëruar nga 52 në total.

PS 1433 vota, 47.6%

PD 1228 vota, 40.7%

LSI 153 vota, 5.1%

S'KA KOMENTE