Në Burgun e Fierit, të burgosurit nuk pranojnë autorin e krimit në...

Në Burgun e Fierit, të burgosurit nuk pranojnë autorin e krimit në Mallakastër

4116
SHPËRNDAJE

Dërgimi i njërit prej autorëve të krimit monstruoz në Mallakastër në paraburgimin e Burgut të Fierit ka shkaktuar tensione të forta.

Mesohet  se të burgosurit kanë refuzuar që 26-vjeçarit Ervis Zotaj të qëndrojë në sektorin e tyre. Sipas tyre, i riu ka kryer një krim monstruoz dhe nuk mund të qëndrojë aty.

Madje, personat që ndodhen në paraburgim kanë ushtruar dhe dhunë verbale ndaj autorit të krimit të rëndë, atij të vrasjes makabre të 50-vjeçares Drita Saliaj, e cila u përdhunua, u mbyt dhe u hodh në rezervuar.

S'KA KOMENTE