Ndryshime ne drejtimin e policise ne Fier dhe disa rrethe

Ndryshime ne drejtimin e policise ne Fier dhe disa rrethe

654
SHPËRNDAJE

Ditën e sotme janë bërë ndryshime në postet drejtuesve të Drejtorëve të Policisë së Shtetit në rrethe.

Tonin Vocaj është emëruar Drejtor i Policisë së Tiranës, duke zënë vendin e Lorenc Panganikës, i cili shkon në akademinë e policisë.

Ndërkohë në vend të Tonin Vocajt është emëruar Sokol Bizhga. Gjithashtu janë bërë emërime të reja edhe në Dretjtoritë e Policisë së Vlorës, Fierit dhe Shkodrës.

Në Vlorë Drejtor është emëruar Ermal Muça, në Fier Niko Brahimaj dhe në Shkodër Ervin Hodaj.

Ndërsa Gent Ndoj emërohet drejtor i Krimit Ekonomik në Drejtorinë e Përgjithshme.

Ndryshimet:

Tonin Vocaj emërohet drejtor i Policisë në Tiranë. Duke zëvendësuar Lorenc Panganikën. Ky i fundit shkon në Akademinë e Sigurisë.

Vendin e Vocajt e zë Sokol Bizhga.

Ermal Muça emërohet drejtor në Vlorë.

Niko Brahimaj emërohet në Fier.

Ervin Hodaj në Shkodër.

Lutfi Minxhozi emërohet drejtor për Marrëdhëniet Ndërkombëtare.

Gent Ndoj emërohet drejtor i Krimit Ekonomik në Drejtorinë e Përgjithshme.

S'KA KOMENTE