NASA LESHON ALARMIN!!Nje asteroid po i drejtohet Tokes!

NASA LESHON ALARMIN!!Nje asteroid po i drejtohet Tokes!

115
SHPËRNDAJE

Nje asteroid me permasat e Statujes se Lirise Amerikane po i drrjtohet planetit Toke. Astronomet kane dalluar trajektoren e asteroidit i cili po i drejtohet Tokes me nje shpejtesi te llahatshme ndwrsa javen e kaluar eshte pare rreth 70.500 km larg Tokes. Asteroidi i quajtur 2015 BN509 eshte kapur nga teleskopi i qendres vezhgimore ne Puerto Rico.Sipas Astronomeve te NASA-s permasat e ketij asteroidi 200 m te gjere dhe 400 te gjate do te sillnin nje katastrof te tmerrshme per planetin Toke qe me shume gjasa mund te ndodhe pikerisht per te parandaluar kete po merren masa 

S'KA KOMENTE