Naftetaret e Ballshit ne proteste para prefektures Fier

Naftetaret e Ballshit ne proteste para prefektures Fier

363
SHPËRNDAJE

Vazhdon rezistenca e punetoreve te rafinerise se Ballshit.Ata kane vijuar edhe sot protesten para Prefektures Fier.Mungesa e nje pergjigjeje nga ministria e energjitikes i ka hedhur ne rruge perseri punetoret duke i bere perseri bashke .

Pas takimit ne tirane perfaqesuesit ju premtuan punetoreve zgjidhje por nuk po negociojne.”Kemi ndjekur rrugen ligjore e te zbllokohet ky ngerce.Jemi pa shprese ,nga 1 janari jemi ne rruge ,pa kontrata askush .Jemi te pashprese ,dhe zgjidhjen e presim nga shteti yne, pasi rafineria eshte privatizuar.”

Mos na detyroni te marrim rruget e emigrimit.
Thirrje qeverise ne rruge ligjore pasi jemi specialiste mbi punen ne kete rafineri.

S'KA KOMENTE