Mungon sistemi per aplikimin e pasaportave dhe ID kartave ne FIER

Mungon sistemi per aplikimin e pasaportave dhe ID kartave ne FIER

251
SHPËRNDAJE

Zyrat e ALEAT në Fier kanë mbetur pa sistem. Për këtë arsye nuk i ofrohet asnjë shërbim qytetarëve të shumtë, të cilët janë në radhë duke pritur për të aplikuar për pasaporta dhe karta identiteti. Ne opinionin e tyre qytetaret jane shprehur se kjo situate i vendos ne veshtiresi pasi kerkojne dokumentet e identifikimit per sherbime dhe per te levizur jashte vendit. Shume prej tyre jane emigrante qw kerkojne te aplikojne per pasaporte

Pas njoftimit zyrtar se të premten nuk do të ofroheshin shërbimet e aplikimit për pasaporta dhe karta identiteti, shumë qytetarë që kanë shkuar pranë këtyre pikave nuk kanë marrë shërbim. Nga punonjes te zyrave te ALEAT NE FIER NUK DIHET SE KUR DO TE BEHET I AKSESUESHEM KY SHERBIM

S'KA KOMENTE