Moska kercenon BE-në per dergimin e armeve Ukraines.Do ndëshkoheni!

Moska kercenon BE-në per dergimin e armeve Ukraines.Do ndëshkoheni!

247
SHPËRNDAJE

Ministria e Jashtme e Rusisë ka kercenuar Perendimin duke  thënë se ata që furnizojnë Ukrainën me armë vdekjeprurëse do të mbajnë përgjegjësi nëse ato përdoren gjatë fushatës ushtarake të Rusisë atje.

Ministria shtoi se hapat që ka ndërmarrë Bashkimi Evropian kundër Rusisë nuk do të mbeten pa një përgjigje të ashpër.

Një numër vendesh evropiane, përfshirë Norvegjinë, Italinë dhe Finlandën, kanë njoftuar se do të ofrojnë armë për Ukrainën.

S'KA KOMENTE