Mjeku dermatolog ne Fier, kujdes nga trajtimet estetike te fytyres

Mjeku dermatolog ne Fier, kujdes nga trajtimet estetike te fytyres

512
SHPËRNDAJE

Kujdes nga trajtimet dermo estetike te fytyres ne qendrat estetike .Mjeku dermatolog ne spitalin amerikan te Fierit Ermal Sina ka dhene alarmin per numrin e larte te rasteve sidomos tek femrat per problemet dhe pasoja qe u jane shkaktuar ne fytyre pas trajtimeve ne qendrat kozmetike apo estetike.


Mjeku ka percjelle keshilla per grate dhe vajzat per marrjen e ketyre trajtimeve te fytyres duke u konsultuar me pare me mjeket dermatolog per te kryer nje game analizash per percaktuar patologjine e lekures si dhe per te zgjedhur ne baze te tyre edhe medikamentin apo trajtimin e duhur

S'KA KOMENTE