Mjeket e Spitalit Rajonal ne Fier kryejne per here te pare Nefroktomine

Mjeket e Spitalit Rajonal ne Fier kryejne per here te pare Nefroktomine

4487
SHPËRNDAJE

Per here te pare kryhet nje nderhyrje kirurgjikale ne heqjen e veshkes se demtuar ne Spitalin e Rajonal ne Fier nga nje ekip mjekesh te specializuar. Lajmin e ben te ditur mjeku Gjergj Kaci ne nje postim te tij ne rrjetin social facebook.

Me kete nderhyrje tashme pacientet qe konstatojne kete problem ne shendetin e tyre nuk do te duhet te shkojne ne klinika private apo deri ne Tirane. E gjithe merita e kesaj arritje i dedikohet ne menyre te vecante doktorit Robert  Meta .Kryerja e kNefrektomise  (heqja e veshkes se demtuar) laparoskopik vjen si nje risi jo vetem ne Fier por ne mjekesine shqiptare

Postimi i mjekut Gjergj Kaci

Suksesi me i ri nga Kirurgjia e Spitalit Fier, Nefrektomia (heqja e veshkes se demtuar) laparoskopike. Ekipi operator: Doktor Robert Meta, Gjergji Kaci, Shkelqim Ferko, Adnan Monka dhe instrumentaret e stafit kirurgjikal te spitalit Fier.

S'KA KOMENTE