Miratohet akti normativ për ndryshimet në buxhetin 2022 në Kuvend

Miratohet akti normativ për ndryshimet në buxhetin 2022 në Kuvend

92
SHPËRNDAJE

Është votuar në Parlament akti normativ për ndryshimet në buxhet. Akti Normativ mori vetëm votat e mazhorancës konkretisht 71 vota pro, 38 kundër dhe 0 abstenim.

Gjithashtu me 107 vota është miratuar Akti Normativ për formën dhe përmasat e flamurit kombëtar, përmbajtjen e himnit kombëtar, formën dhe përmasat e stemës së Republikës së Shqipërisë dhe mënyrën e përdorimit të tyre.

S'KA KOMENTE