Ministrja e Bujqesise informon mbi situaten ne Vjose e Shkumbin

Ministrja e Bujqesise informon mbi situaten ne Vjose e Shkumbin

286
SHPËRNDAJE

Postimi:

Jemi në terren, në monitorim dhe në komunikim intensiv me Drejtoritë e Ujitjes dhe të Kullimit për situatën e shkaktuar nga prurjet dhe vijimi i reshjeve të shiut në disa zona të vendit.

Kemi rritje të niveleve të ujit në lumin Shkumbin dhe lumin Vjosa por pa arritur deri më tani në nivele qe krijojnë përmbytje. Të gjithë hidrovoret janë në gatishmëri të plotë dhe nivelet e ujit në këto hidrovore janë në kuota thuajse normale për momentin.

Strukturat e Ministrisë në territor janë në gadishmëri të plotë.

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

S'KA KOMENTE