Ministria e Shendetesise jep alarmin: Kujdes! Gripi vret!

Ministria e Shendetesise jep alarmin: Kujdes! Gripi vret!

60
SHPËRNDAJE

Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar edhe sot në rrjetet sociale që qytetarët të marrin masa për t’u mbrojtur nga gripi.

Sipas ministrisë, grupi mund të çojë deri në vdekje.

Po ashtu, aftësia e virusit për t’u ngjitur është e madhe, sidomos brenda qëndrave shëndetësore që janë ambiente të mbyllura dhe mblidhen shumë të sëmurë.

S'KA KOMENTE