Meta i shqetësuar:”Patronazhistët më ngacmojnë vajzën e vogël”

Meta i shqetësuar:”Patronazhistët më ngacmojnë vajzën e vogël”

87
SHPËRNDAJE

Ne do ta zgjidhim, por pas një orë e gjysëm te qendra e përpunimit të të dhënave në partinë shtet. Ky ka bërë postim Monikës, këtij atij. Fakti që ai zotëria, drejtori i shtetit i tregon këtij një postim. Kjo gjë ccfarë ndodh. Fotografohet ccdo postim i qytetarëve, shkon në një zyrë shtetërore, aty ky do të mbytet me gjoba, ose përndryshe do të përzihet nga Shqipëria dhe të vijnë ata nga bangladeshi. Do kërkoj hetimin e kësaj ccështje, Është ccështje shumë e rëndë. Jam shumë i zhgënjyer nga zoti Gonxhe. Ai në një studio më quajti horr përse kisha reagur që një punonjës policie dhunonte një anëtar të FRD-së. Të dashur sipërmarrës të Republikës së Shqipërisë, deri kur do të vazhdoni të jetoni në shanctazh dhe presion. 10 mijë fuksa janë shtuar në vitin e fundit. Nesër do të bëjmë padinë. Erionin që sot do t’i vë një nga shoqeruesit e mi të rrijë me të. Patronizhastitat duke më ditur pikat e dobëta, më ngacmojnë dhe vajzën e vogël, që e kam pikë të dobët. Pasra ca ditësh i kishin ccuar një lajm që unë kisha ngaxcmuar gruan e Damianit dhe vjen më thotë babi mos pi më. Se i thonë që unë pi shumë. Marr Tedin urgjent. I them ccfaë është kjo punë? I Ccojnë gocës vazhdimisht patronazhistë, thoji babit të qetësohet, se pun shumë, të ruajëe figurën e Presidentit.

S'KA KOMENTE