META “Kam një lajm të zi”! Do shihni lojëra ditët në vjim!

META “Kam një lajm të zi”! Do shihni lojëra ditët në vjim!

574
SHPËRNDAJE

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ka paralajmëruar se në ditët në vijim mund të shohim lojëra të tjera, sikurse edhe ajo historia e aeroportit, që për Kreun e Shtetit është e sajuar.

Meta tha se ka një lajm të zi për të gjithë ata që nuk e duan demokracinë se “zgjedhjet e 25 prillit do të mbahen”.

Presidenti Meta: Ka deklaratë më rrumpallë se kjo që nuk ka asnjë lidhje me reagimin e një kryeministri normal dhe as me situatën. Është një provokim ndaj Presidentit me qëllim që të bjerë në një lojë çiliminjsh të papërgjegjshëm siç ishte historia e aeroportit që ka sajuar. Çështja e aeroportit është një shpikje. Do shikoni edhe lojëra në vijim se dhe unë kam një lajm të zi për të gjithë ata që nuk e duan demokracinë se zgjedhjet e 25 prillit do të mbahen.

S'KA KOMENTE