Meta i ashper pasi merr dy foto:”Boll e tepruat” ! Mos më...

Meta i ashper pasi merr dy foto:”Boll e tepruat” ! Mos më detyroni të hyj në garë

514
SHPËRNDAJE

Meta:  

Dy foto të pabesueshme nga Gjirokastra, që m’i nisi miku i shtrenjtë i demokracisë shqiptare, Martin Henze.

Asnjë shqetësim për psikopatinë tuaj ZOTI “RILINDAS”, por nëse vërtet e besoni, që unë jam në garë për 25 Prillin, mos më detyroni të hyj vërtet pasi do të mbeteni pa grup parlamentar.

Pale po mora edhe Doktorin e Madh, nuk ka spital, që ju bën derman!

Ndaj respektoni Kodin Zgjedhor dhe boll e tepruat me shkelje se i nxitë faqen Shqipërisë para botës!

S'KA KOMENTE