Mesazhet e Whatsapp dhe Viber nuk jane me private per shqiptaret,

Mesazhet e Whatsapp dhe Viber nuk jane me private per shqiptaret,

237
SHPËRNDAJE

Shumë shpejt çdo mesazh dhe telefonatatë që shqiptarët do të bëjnë në aplikacionet WhatsApp dhe Viber nuk do të jenë më private.

Lajmi për mbërritjen e aparaturës që përgjon çdo komunikim në këto aplikacione është bërë me dije nga GAZETA SHQIP

Kjo aparaturë e teknologjisë së fundit ndodhet tek godina e “Polit të Drejtësisë” dhe transkipton tekstet që vijnë përmes WhatsApp dhe Viber, si dhe çdo telefonatë.
Kujtojmë që një tender i tillë është bërë edhe në kohën e Adriatik Llallës, por pasi u dekonsporua në media, tenderi u anulua.

Ndoshta ky apart ka ardhur në Shqipëri, pasi “WhatsApp”, tashmë është bërë një ndër aplikacionet më të përdorur .
Çdo kush nga ky moment e në vazhdim duhet t’i marrë parasysh pasojat për atë çfarë komunikon në “WhatsApp”.

S'KA KOMENTE