Mes të arrestuarve dhe ish-nënkomisari i Policisë së Fierit, i përfshirë në...

Mes të arrestuarve dhe ish-nënkomisari i Policisë së Fierit, i përfshirë në 2017 në trafikun e 2.5 ton drogë nga Durrësi në Ankona

2868
SHPËRNDAJE

Ish-nënkomisari i Policisë së Fierit, Festim Lelaj është një nga të arrestuarit e operacionit ”Shpirti” i shtrirë në 4 shtete përfshirë Shqipërinë.

Lelaj është një nga zyrtarët e shtetit të arrestuar në Shqipëri, por ai nuk është i panjohur për drejtësinë shqiptare.

Më 2017 ai ka qenë i përfshirë në traifkun e 2.5 ton drogë nga Ankona në Durrës dhe madje atëhere Prokuroria kërkoi 17 vite burg për të.
Dy persona të tjerë asojkohe, Emiljano Cili dhe Artur Riza u dënuan me burg si bashkëpuntorë të Lelajt.

S'KA KOMENTE