Me ne fund investimi per Qendren e Kontrollit Teknik te Automjeteve...

Me ne fund investimi per Qendren e Kontrollit Teknik te Automjeteve ne Fier po shkon drejt perfundimit

1648
SHPËRNDAJE

Vijon puna në kantierin e Qendren e Kontrollit Teknik ne DRSHTRR Fier, pjesë e planit transformues të infrastrukturës së të gjitha drejtorive rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor Shqiptar.

Nga nje situate tejet te rende te sheshit dhe godines se Kontrollit Teknik , investimi me vetfinancim nga DRSHTRR do ndryshoj teresisht kushtet e godines dhe sheshit duke i ofruar perdoruesve te mjeteve nje sherbim bashkëkohor.

Kompleksi i Kontrollit Teknik e Fizik të DRSHTRR Fier ofron shërbim për mbi 67,000 drejtues automjetesh

Investimi qe ka nisur ne fund te vitit te kaluar parashikon rikualifikimin tërësor te objekteve, oborrit, instalime të reja, pajisje e mobilim te ri, gjithshka me fonde 100% nga vetëfinancimi.

S'KA KOMENTE