Mbyllet procesi i votimit ne Fier.

Mbyllet procesi i votimit ne Fier.

637
SHPËRNDAJE

Eshte mbyllur procesi i votimit ne 222 Qendrat e Votimit te Bashkise Fier.Nga komisionet e Qendrave te votimit eshte mbyllur procesi dhe kane nisur procedurat per mbylljen e kutive dhe firmosjen e procesverbaleve perkatese te hapjes dhe mbylljes se procesit . Ne kuti me vete administrohen te gjitha materialet zgjedhore. E fundit qe hiqet eshte kamera. Pas mbylljes se QV dhe administrimit te materialeve komusioneret do te shoqerojne kutite e votimeve ne 3 KZAZ Fier per nisjen e procesit te numerimit

S'KA KOMENTE