Mbulohet me dhera e gjithe fusha e mbetjeve ne FIER

Mbulohet me dhera e gjithe fusha e mbetjeve ne FIER

833
SHPËRNDAJE

Pas gati 5 ditesh eshte mbuluar teresisht fusha e mbetjeve urbane ne Fier duke i dhene fund tymit dhe zjarrit qe ishin kthyer ne tmerrin dhe problematiken e banesave perreth por edhe gjithe qytetit te Fierit.Sic duket edhe nga pamjet sot fusha e mbetjeve urbane eshte teresisht e mbuluar .Te gjitha mjetet e renda te bashkise dhe bordit te kullimit ,germuese dhe transportuese kane punuar dite e nate per mbulimin me dhera te kesaj fushe duke i dhene fund problematikes dhe diskutimeve nga politika . Nderkohe sipas drejtorise se mbrojtjes civile ne bashkine Fier ne diten e sotme nuk ka pasur asnje vater zjarri . Te gjitha zjarret e evidentuara ne kete jave jane shuar por nga zjarret ne Cakran, Gjorgoz, Lalar, Kreshpan , Vjose jane djegur rreth 70 ha me pyje e kullota, ullishta dhe vreshta.

S'KA KOMENTE