Mbretëria e Bashkuar e rendit Shqiperine mes 21 vendeve me rrezik të...

Mbretëria e Bashkuar e rendit Shqiperine mes 21 vendeve me rrezik të lartë të pastrimit të parave

186
SHPËRNDAJE

Mbretëria e Bashkuar e ka renditur Shqipërinë mes 21 vendeve me rrezik të lartë të pastrimit të parave.

Shqipëria gjendet me shumë vendeve afrikane të varfra si Kamboxhia, Zimbabve apo Uganda, teksa lista është miratuar nga të dy Dhomat e Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar dhe hyri në fuqi në 26 mars të këtij viti.

Shtetet e tjera në këtë listë janë: Gana, Xhamajka, Botsvana, Burkina Faso, Kamboxhia, Republika Popullore Demokratike e Koresë, Pakistan, Iran, Mauritius, Marok, Mianmar, Nikaragua, Pakistan, Panama, Senegal, Siri, Uganda, Jemen dhe Zimbabve.

S'KA KOMENTE