Mbetjet urbane te Fierit ,nisin te depozitohen ne incineratorin ne VERRI

Mbetjet urbane te Fierit ,nisin te depozitohen ne incineratorin ne VERRI

354
SHPËRNDAJE

Mbyllet fusha e mbetjeve ne Fier ku shpertheu zjarri dhe tymi per 5 dite me radhe, mbetjet tashme nisin te depozitohen dhe do te trajtohen ne incineratorin ne VERRI

Largimi i mbetjeve urbane të Fierit i jane drejtuar kete pasdite Inceneratorit, pas disa ditëve djegie në vendgrumbullimin e vjetër.

Zjarri i rene në vendgrumbullimin e vjetër shkaktoi jo pak shqetësim për banorët e Fierit.Per 5 ditë me radhë tymi ka mbuluar qytetin e Fierit duke veshtiresi ne frymarrje dhe nje ndotje  te mjedisit nga djegia e mbeturianve.

S'KA KOMENTE