Mberrijne kutite e pare ne KZAZ 59 ne Fier

Mberrijne kutite e pare ne KZAZ 59 ne Fier

462
SHPËRNDAJE

Kane mberritur kutite e pare te votimit ne KZAZ nr 59 ne FIER. Pas procesit te votimit dhe mbylljes se kutive dhe qendrave te votimit nga ana e komisionereve jane kryer procedurat per shoqerimin e kutive te votimit ne KZAZ nga do te filloj dhe numerimi i votave. Pritet qe pas grumbullimit te te gjitha kutive te votimit te nis procesi i numerimit te votave

S'KA KOMENTE