Mazhoranca miraton ne Kuvend Kodin Zgjedhor

Mazhoranca miraton ne Kuvend Kodin Zgjedhor

94
SHPËRNDAJE
SEANCE E JASHTEZAKONSHME E PARLAMENTIT - /r/n/r/nEXTRAORDINARY PARLIAMENTARY SESSION -

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor ku përfshihet heqja e koalicioneve, ulja e pragut në 1 për qind dhe e drejta e kryetarit të partisë të garojë deri në 4 zona zgjedhore po marrin miratimin nga deputetët në Parlamentin e Shqipërisë. Mësohet se deri tani kanë votuar pro mbi 90 deputetë, ndërsa për ‘vulosjen’ e këtij Kodi nevojiteshin 84 vota (vijon)

S'KA KOMENTE