Luan BACI ne Kreshpan e Buzmadh i surprizuar nga takimi dhe mbeshtetja...

Luan BACI ne Kreshpan e Buzmadh i surprizuar nga takimi dhe mbeshtetja e banoreve

315
SHPËRNDAJE

Kandidati i PD per qarkun Fier ne vijim te turit te tij elektoral eshte takuar me banore te fshatrave Kreshpan dhe Buzmadh te njesise administrative CAKRAN , Bashkia Fier. I surprizuar nga pritja e banoreve te ketyre zonave Baci eshte shprehur se ndjehet i ngazellyer nga pritja e banoreve dhe se kjo pritje tregon qarte mbeshtetjen ndaj PD dhe ndryshimit te madh qe do te ndodh pas 25 prillit

S'KA KOMENTE