Luan Baçi ne konference per mediat,sqaron ngërçin me numrin e delegatëve në...

Luan Baçi ne konference per mediat,sqaron ngërçin me numrin e delegatëve në Fier

428
SHPËRNDAJE

Në kuvendin e 11 dhjetorit, të 640 delegatët duhet të jenë, pasi janë vendosur në kuvendin e 17 korrikut. Kanë mandat 4 vjeçar. Kuvendi është i jashtëzakonshëm, kështu që nuk munden delegatët të caktohen nga statuti i ri. Për ta vërtetuar që numri është 640, unë ftoj mediat të shikojnë listat, ku ëeshtë scaktuar numri 640. Madje janë bërë shtesa të herëpashershme. Kjo listë eshtë zyrtare dhe në fund mund të lexoni 640 delegatë në kuvendin e 17 korrikut 2021. Edhe njëherë, manovrimi që bën sekretari i përgjithshëm, me urdhër të kryetarit Basha, për t’i hequr të drejtën e votës për të qenë delegatë një pjesë të rëndësishme të Fierit. Kanqe qenë ata që kanë mbushur sheshe, protesta. Duke përballuar gazin lotsjellës të Lleshajt. Këta duhet të jenë pjestarë në Kuvend. Për të qëndruar strikt e korrekt, ne kemi përgatitur fillimisht mandatet për 358 delegatët e parë. Ky numër kanë firmosur midis tyre 317. Kjo është dega e Fierit. Forumi rinor kanë firmosur 100% me 17 delegatë që kanë. LDG kanë firmsour 90%. Sot këtu kam përfaqësues të degës Roskovec që do bëjnë me dije emrat. Dega Roskovecit kanë 52 delagët, mes tyre kanë firmosur 32. Dega Patosit janë firmosur 67. Janë të mandatuar nga zyrat e PD-së. Do të vazhdojmë punën tonë për të pajisur me mandat edhe ata që po mundoehn t’i mohojnë të drejtën e votës. Edhe ata do të jenë në kuvend.

S'KA KOMENTE