LSI cdo dite ne FIER prane qytetareve, ja mesazhet qe percjellin

LSI cdo dite ne FIER prane qytetareve, ja mesazhet qe percjellin

770
SHPËRNDAJE

Kandidatja e LSI per Qarkun FIER Kejdi MEHMETAJ së bashku dhe ekipin e LSI per cdo dite prezantojne tek qytetarët e Fierit programin e LSI per nje jete me te mire dhe te ardhme te sigurte per brezin e ri.


Ne takime me kalimtare te rastesishem , biznese ,te rinje dhe pensioniste ,kandidatja e LSI KEJDI MEHMETAJ ka percjelle mesazhin e qarte te kesaj force per punesimin e te rinjve ,arsimimin e tyre ,rritje te pensioneve, per nje e ekonomisë në kushtet e tregut të lirë, çlirimin nga monopolet, uljen e barrës fiskale, per bizneset

S'KA KOMENTE