‘Time2Eat’ për restorantet dhe hotelet në Shqipëri

‘Time2Eat’ për restorantet dhe hotelet në Shqipëri

64
SHPËRNDAJE

Aplikacioni ‘Time2Eat’, i pari për restorantet dhe hotelet në Shqipëri, u prezantua sot gjatë konferencës ‘Biznesi i sektorit tim’.

Aplikacioni është në tre gjuhë dhe orienton klientët se çfarë kuzhine dëshirojnë. Aplikacioni gjithashtu sheh menunë e restorantit dhe çmimet; informon ne bazë të rrezes ku ndodhesh; çfarë karakteristikash ka kënd lojrash, pishinë, hotel etj.; në çfarë zone pozicionohet; sherben si navigator deri ne destinacion. Gjithashtu, me anë të aplikacionit mud të rezervohet tavolina, mund të porositet shërbim kateringu etj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.