Të rinjtë promovojnë turizmin në SHBA

Të rinjtë promovojnë turizmin në SHBA

54
SHPËRNDAJE

ë rinjtë shqiptarë në SHBA, përmes dashurisë për Shqipërinë, po punojnë si “ambasadorë” të kulturës së tyre,  duke promovuar online në internet, bukuritë dhe vlerat e Shqipërisë, si një nga perlat e pazbuluara të Ballkanit.

Në një intervistë për ATSH-në, Deni Hoxha, vetëm 17-vjeç, drejtues i organizatës “Team Albanians” , tregon rëndësinë e promovimit të vlerave dhe turizmit shqiptar jo vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës por edhe në botë.

Shteti kryesor që organizojmë aktivitete është Massachusetts, ku kemi organizuar shfaqjen efilmit Shok. Në të ardhmen, do të organizojmë dhe një shfaqje të dokumentarit Dear Albania ku do të jetë përsëri e pranishme Eliza Dushku.

Po përpiqemi të zgjerojmë Team Albanians me nën degë të tjera jashtë Massachusetts dhe si rezultat, numri i aktiviteteve do të jetë me i madh. -thone ata.willson-329x200

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.