Tani mund te pikturoni ne boten virtuale

Tani mund te pikturoni ne boten virtuale

53
SHPËRNDAJE

Është koha për të shkelur në botën e realitetit virtual.

Google ka shpalosur Tilt Brush, një aplikacion i ri i krijuar për te revolucionarizuar definicionin e pikturimit. Me një brushë digjitale, përdoruesit duke veshur një palë syze “HTC vive” mund të pikturojnë gjëra tredimensionale pothuajse çdo lloji – duke pikturuar edhe materiale të pabesueshme siç janë bora, zjarri dhe yjet.

Tilt Brush e ka potencialin to ndryshoje industrinë e modës, meqë ilustruesit mund të pikturojnë materialet si farmerka, pambuku, mëndafshi dhe po ashtu lëkura. Dizajnuesit kanë mundësinë që të shohin krijimet e tyre nga secili kënd, dhe t’i ndajnë ato me përdoruesit e Tilt Brush nëpër botë.

Ky aplikacion veçse është përdorur nga një grup artistësh më Paris më herët këtë vit.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.