Paisja qe perdor realitetin virtual per tu motivuar te sterviteni

Paisja qe perdor realitetin virtual per tu motivuar te sterviteni

46
SHPËRNDAJE

Ajo u projektua nga “HYVE Innovation Design”. Ajo mund të duket si komplekse apo ndonjë lloj pasije për tortura, por pamja mund tu gënjejë. Sistemi i lojrave wireless përmban një njësi kontrolli, e cila është e montuar në timon. Ajo është në gjendje të ndjekë lëvizjet dhe të lidhet me lojën, e cila drejtohet (kontrollohet) nga një PC ose smartphone.

Sipas kompanisë kjo paisje ofron një stërvitje të detajuar të muskujve të qafës, gjoksit, barkut, supeve dhe grupeve të tjera të tyre. Gjithashtu përmirëson ekuilibrin, përqendrimin dhe reflekset. Ajo do të jetë në treg më një çmim prej 8,200 dollarë. Paketa do të përfshijë paisjen e fitness-it, kontrolluesin, kufjet Samsung Gear VR dhe akses në aplikacion.

njihuni-me-paisje-realitetit-virtual-2016-2

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.