Makineria me panele diellore, qe ofron internet, energji dhe uje te pijshem

Makineria me panele diellore, qe ofron internet, energji dhe uje te pijshem

65
SHPËRNDAJE

Kompania me zyra në Spanjë dhe Itali, e ka krijuar atë me qëllim për ti ardhur në ndihmë komunitetit në Afrikë. Kështu ajo  plotëson nevojat e tyre më të domosdoshme me anë të një paisje të vetme, e cila nuk dëmton mjedisin dhe nuk krijon lëshimin e gazeve serrë në atmosferë.

Sipas kompanisë kjo makineri mund të prodhoje energji elektrike, të lidhë me internet dhe të furnizojë me ujë të pijshëm më shumë se 3000 banorë, vetëm në sajë të energjisë diellore.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.