Keto jane 10 vendet me te pastra ne bote

Keto jane 10 vendet me te pastra ne bote

291
SHPËRNDAJE

Në ditët e sotme i jepet shumë rëndësi higjenës dhe pastërtisë.

 

Njerëzit preferojnë të jetojnë në zona të pastra , të kenë pamje dhe peisazhe të bukura së bashku me ujin e pastër dhe larg nga ndotja dhe pluhuri. Ndotja sot është duke shkaktuar ngrohjen globale dhe po çon në shumë probleme shëndetësore.

Vëmendje e madhe i është kushtuar uljes së ndotjes dhe nisjes së fushatave të ndërgjegjësimit për pastërtinë, por shumë njerëz në botë ende nuk kanë një strukturë higjenike. Vendet e zhvilluara tani janë përmirësuar shumë, por vendet në zhvillim dhe të pazhvilluara janë ende të papastër. Më poshtë është lista me dhjetë vendet më të pastra në botë:

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.