Ide per arredimin e dhomes se ndenjes

Ide per arredimin e dhomes se ndenjes

224
SHPËRNDAJE

Që nga dizajni modern dhe i guximshëm deri të dizajni tradicional dhe komod, po ju sjellim disa dhoma të ditës që janë përzgjedhur nga revistat prestigjioze të interierit.

Qëndrimet ditore janë hapësirat më të dashura të secilës shtëpi, vendi ku kalojmë shumicën e kohës së lirë – dhe ku gjërat bien lehtë në sytë e mysafirëve.

Revistat prestigjioze në vazhdimësi ofrojnë koleksione më të mira të dhomave të ditës.

Qëllimi i këtij koleksioni është t’ju inspirojë që të gjeni ndonjë ide të mirë për të rregulluar qëndrimin tuaj ditor.

Në vijim mund t’i shihni disa fotografi të përzgjedhura të dhomave të ditës, që janë rregulluar me shije dhe delikatesë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.