“Hoverboards” ti perdorim apo ndalojme?

“Hoverboards” ti perdorim apo ndalojme?

46
SHPËRNDAJE
KNUTSFORD, ENGLAND - OCTOBER 13: A youth poses as he rides a hoverboard, which are also known as self-balancing scooters and balance boards, on October 13, 2015 in Knutsford, England. The British Crown Prosecution Service have declared that the devices are illegal as they are are too unsafe to ride on the road, and too dangerous to ride on the pavement. (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)

Shteti amerikan i Kalifornisë shfuqizuar ndalimin e skateboardeve te motorizuar.

Që diten e parë e vitit 2016, versionet elektrike do të mund te perdoren nga qytetaret por vetëm në korsi biçikletë.

Policia në Mbretërinë e Bashkuar me nje postim ne Twitter, kujtoi qytetarët se mjetet e vogla motorrike te quajtur ndryshe “hoverboards”, janë te paregjistruara dhe për këtë arsye nuk mund te ecin në rrugë në Angli dhe Uells. Ato janë të ndaluara gjithashtu dhe në trotuare.

Eshte e veshtire te gjesh vend edhe per keto lloj mjetesh ne trafikun e vazhdueshem te qyteteve te medha.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.