Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për shkarkimin e Presidentit

Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për shkarkimin e Presidentit

99
SHPËRNDAJE

Me 104 vota pro 7 kundër dhe 2 abstenim Kuvendi miratoi raportin përfundimtar të komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Ndërkohë që pritet edhe votimi nominal, me kuti, i deputetëve për shkarkimin e presidentit.

Gjatë numërimit, një fletë rezultoi e pavlefshme, sepse një prej deputetë kishte votuar në të tre alternivat, edhe pro, edhe kundë edhe abstenim.

S'KA KOMENTE