Kush eshte deputetja socialiste e Fierit qe sot takon dhe flet ballë...

Kush eshte deputetja socialiste e Fierit qe sot takon dhe flet ballë per ballë me elektoratin e saj

567
SHPËRNDAJE


Edhe pse kane kaluar dy legjislatura nga zgjedhja e saj deputete e PS qarkut Fier  ,Antoneta Dhima  vijon te takoje dhe te gjendet prane elektoratit te saj , jo vetem me te njejten kulture ,miresjellje dashamiresi por mbi te gjitha me shume premtime te mbajtura dhe qe nuk e ka zhgenjyer

Nese do ti referohemi te dhenave te publikuara nga parlamenti shqiptar deputetja Dhima ne seancat plenare si dhe ne komisione parlamentare ka ngritur dhe trajtuar shqetesimet dhe problematikat e banoreve te zones qe perfaqeson qofte per demshperblimet e Patos-Marinzes por edhe per statusin e naftetarit.

Pas negociatave dhe kerkesave te vazhdueshme te deputetes Antoneta Dhima eshte bere e mundur

1- Rikonstruksionini rruges nacionale Fier- Patos.
2- Pastrimi i Kolektorit Rroskovec – Hoxhare ose sic quhet vija e ngjales i cili i dha efektwt e tij me shirat e muajit janar ne zonen e Belines dhe Sheqishtes nuk pati permbytje.
3- Demshperblimet e banesave te demtuara nga tronditjet e tokes ne njesine administrative Zharrez.
4- Rikonstruksioni i ujesjellesit .
5- Rikonstruksionin e rrjetit te Energjise elektrike.
6- Rikonstruksionin e qendrave shendetesore si dhe ambulancave shendetesore.
7- Mbeshtetjen e fermereve te zones.

S'KA KOMENTE