Kursi i Këmbimit/ Paundi dhe franga ne rënie. Euro e qendrueshme.

Kursi i Këmbimit/ Paundi dhe franga ne rënie. Euro e qendrueshme.

96
SHPËRNDAJE

Në tregun valutor vendas, dollari amerikan blihet me 102.6 lekë dhe shitet 103.3 lekë. Euro blihet me 122.8 lekë dhe shitet 123.3 lekë.

Franga zvicerane blihet 110.9 lekë dhe shitet 111.8 lekë.

Paundi britanik blihet 140.6 lekë dhe shitet 141.8 lekë.

Në krahasim me një ditë më parë, rezultonse dollari amerikan ka njohur një rritje të lehtë ndërsa euro ka qendruar në nivele të pandryshueshme. Franga zvicerane ka njohur një rritje me 0.3 lekë ndërsa paundi britanik një rënie me 0.3 lekë.

S'KA KOMENTE