Kur duhen edhe rreth 30 min nga mbyllja e procesit/ pjesmarrja ne...

Kur duhen edhe rreth 30 min nga mbyllja e procesit/ pjesmarrja ne FIER dhe gjithe vendin

465
SHPËRNDAJE

SHIFRAT/ Rritet me 1.5% numri i votuesve në të gjithë vendin, Tirana dhe Dibra kryesojnë renditjen, vlonjatët të fundit për pjesëmarrjen në zgjedhje

Ka shkuar në 43.58% numri i votuesve deri në orën 17:00 në vendin tonë. Tirana dhe Dibra janë qarqet ku qytetarët janë paraqitur masivisht në qendrat e votimit, pasi shifra e personave që kanë votuar në këto dy qarqe po shkon në 50%.

Ndërkohë në Vlorë është regjistruar shifra më e ulët e votuesve deri më tani, pasi vetëm 31.85% e qytetarëve kanë shkuar të votojnë, ndërsa mbeten edhe 1 orë e 15 minuta deri në mbylljen e procesit të votimit.

Shifrat e votuesve në qarqe:

Berat 41.72 %

Diber 49.79 %

Durrës 41.97 %

Elbasan 45.10 %

Fier 41.65 %

Gjirokastër 39.19 %

Korcë 42.38 %

Kukës 46.36 %

Lezhe 41.19 %

Shkodër 38.17 %

Tiranë 49.39 %

Vlorë 31.85 %

S'KA KOMENTE