Kundershtuan policine , procedohen babe e bir ne Fier, cdo dite mbi...

Kundershtuan policine , procedohen babe e bir ne Fier, cdo dite mbi 400 masa

2870
SHPËRNDAJE

Per cdo dite policia e qarkullimit ne Fier ne kontrollet e ushtruara ka konstatuar shkelje te rregullave te qarkullimit rrugor nga drejtuesir e aitomjeteve dhe ka penalizuar me gjoba qindra drejtues. Mesatarisht ne cdo dite vendosen 400 masa asminsitrative me gjobe ndaj drejtuesve qe shkelin rregullat gjate udhetimit. Pjesen me te madhe te gjobave e perbejne perdorimi i alkoolit, mos vendosja e rripit te sigurimit, parakalimet e gabuara, kalimi i likiteve te shpejtesise, perdorimi i celularit gjate udhetimit.

Policia Fier gjate kontrolleve ne akset rrugore ne Fier ka proceduar babe e bire per shkelje te rregullave te qarkullimit rrugor si dhe per kundershtim te punonjesve ne detyre . Proceduar

 1. N.M, i datelindjes 26.09.1999, lindur nè Fier dhe banues nè Lgj.
  16 Prilli, bashkia Fier, gjinia mashkull, kombèsia dhe
  shtetèsia shqiptare, arsimi i lartè.
 2. F.M, i datëlindjes 23.06.1973, lindur nè Berat he banues nè Lgj.
  16 Prilli, bashkia Fier, gjinia mashkull, kombèsia dhe
  shtetèsia shqiptare, arsimi i mesem
  Procedimi penal ndaj kètyre shtetasève filloi sepse me date
  19.03.2022, rreth orès 17:40, nè vendin e quajtur Rreth-
  mrotullimi i Parkut, lagja 1 Maj, Fier, gjatè ndalimit nga
  shèrbimet e policisè sè qarkullimit rrugor per kostatimin e
  kundravajtjes administrative, nuk i janè bindur urdhèrave tè Policise.


INFORMACION
SALLA OPERATIVE FIER
Mè date 20.03.2022, ora 01.10, filloi procedimi penal, nè
gjèndje te lirè, nè ngarkim tè shtetasève:

 1. N.M, i datelindjes 26.09.1999, lindur nè Fier dhe banues nè Lgj.
  16 Prilli, bashkia Fier, gjinia mashkull, kombèsia dhe
  shtetèsia shqiptare, arsimi i lartè.
 2. F.M, i datëlindjes 23.06.1973, lindur nè Berat he banues nè Lgj.
  16 Prilli, bashkia Fier, gjinia mashkull, kombèsia dhe
  shtetèsia shqiptare, arsimi i mesem
  Procedimi penal ndaj kètyre shtetasève filloi sepse me date
  19.03.2022, rreth orès 17:40, nè vendin e quajtur Rreth-
  mrotullimi i Parkut, lagja 1 Maj, Fier, gjatè ndalimit nga
  shèrbimet e policisè sè qarkullimit rrugor per kostatimin e
  kundravajtjes administrative, nuk i janè bindur urdhèrave tè Policise.
  Sa me lart materialet procedurale do tè kalojne Prokurorise sè
  Rrethit Gjyqèsor Fier, pèr vepren penale “Mos bindja ndaj
  urdherit tè punonjesit t policisè sè rendit publik” e kryer nè
  bashkepunim parashikuar nga neni 242 dhe 25 i K. Penal, nè
  ngarkim tè shtetasève N.M dhe F.M

S'KA KOMENTE