Per 6 nete ,Fieri do te jete qendra e Artit dhe Kultures...

Per 6 nete ,Fieri do te jete qendra e Artit dhe Kultures ,prej “Pasurive te Adriatikut”

1047
SHPËRNDAJE


Per 6 Nete me rradhe Fieri do te jete qendra e Kultures dhe Artit nepermjet

Projektit “Adria Wealth” pasurite e Adriatikut
Ne nje konfwrence per shtyp drejtor i projektit Agron Xoxa si dhe perfaqesuesi italian i projektit Lino Manasperta kane zbuluar edhe detajet dhe rendesine e ketij projekti si dhe impakti per publikun dhe turizmin.

 Projekti Adria Wealth vjen natyrshem nga kapitalizimi i rezultateve ne fushen e turizmit dhe trashegimnise kulturore i projektit pasardhes “Archeo.S”(2009-2013) neprmjet instrumenteve te ndryshme analizuese e organizuese qe do te prezantohen ne Bari( Puglia), Piran( Slloveni) ,Mostar ( Bosnje Hercegovin),Fier ( Shqiperi) Pescara( Abruzzo Itali etj nje numer produkksionesh te reja kulturore te cilat do te ndiqen nga publiku prej Korrikut deri ne Tetor 2016
Sipas organizatoreve  te ketij projekti te financuar nga BE peogrami Artistik i 6 neteve do te jete i pasur me shfaqje teatrale , koncerte,e komedi.

Ky projekt ka per qellim jo vetem te kenaq publikun me programe e koncerte por edhe te rrit me tej shkembimin e kulturave mes popujve te rajonit por edhe ne rritjen e turizmit

Perfaqesuesi italian i ketij projekti ka then se nese ne Puglia te Italise ne konstatojme nje renie te turizmit ketu ne Shqiperi ne po mesojm se ka rritje dhe se kjo pervoje eshte me vlere dhe mesim edhe per ne .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.