Vajzat Lego: Shoqe përjetë

Vajzat Lego: Shoqe përjetë

936
SHPËRNDAJE

Ky është filmi i parë i ‘Vajzave Lego’! Bashkohuni me Olivian, Emën, Mian dhe Andrean, ndërkohë që ato mësojnë për miqësinë e vërtetë, famën dhe argëtimin në botën e muzikës. Pasi kënga e tyre më e mirë vidhet nga menaxherja e një këngëtareje të njohur, shoqet bëjnë të pamundurën për të treguar të vërtetën…

Regjia

Darren Campbell, Christian Cheshire

Skenari

Temple Mathews

Zërat në origjinal:

Alexa Kahn, Cristina Valenzuela, Emily Albrecht, Rachelle Heger, etj…

Zërat në shqip:

Esmeralda Metka, Megi Mysliu, Laura Nezha, Sonjela Leco, etj…

 Zhanri

Vizatimor | Familjar

Viti i Prodhimit

2016

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.