Kombet e Bashkuara emëroi “Red”- in, protagonistin e “Angry Birds Movie” ambasador...

Kombet e Bashkuara emëroi “Red”- in, protagonistin e “Angry Birds Movie” ambasador nderi për mjedisin ne “Ditës Ndërkombëtare të Lumturisë”

62
SHPËRNDAJE

Kombet e Bashkuara emëroi “Red”- in, protagonistin e “Angry Birds Movie” ambasador nderi për mjedisin ne “Ditës Ndërkombëtare të Lumturisë”

Red-i, karakteri animuar I filmit “Angry Birds Movie” është emëruar ambasador nderi nga Programi Mjedisor i Kombeve të Bashkuara për Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë, e cila festohet çdo vit më 20 mars.

Aventurë, komedi, animacion në 3D.

Kjo fushatë eshte ne vazhden e ndërgjegjësimit dhe inkurajuajimit te njerëzve, që të marrin masa kundër ndryshimeve klimatike dhe pasojat e tyre.

Ban Ki-Mun, Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara: “Si sekretar i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, unë jam i lumtur qe emeroj, “Red” -in ambasador nderi për mjedisin.”

Loja e parë e Angry Birds krijuar në dhjetor të vitit 2009, menjëherë u be e famshme në mbarë botën. Në vitin 2013, u krijua Angry Birds Toons, një seri televizive e bazuar në kete lojë.

Midis lojra dhe TV, të Angry Birds kanë arritur të argëtojë miliona e miliona fëmijë dhe ata qe e kane luajtur.

Filmi me kosto 75 milionë euro.
“Rovio Entertainment” dhe “Sony Entertainment”, prodhuesit e video lojes, do të shpenzojë rreth 100 milionë € për marketingun dhe shpërndarjen e tij.

Angry Birds The Movie do të dalë në mbarë botën në maj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.