“Gjuetari i balonave”

“Gjuetari i balonave”

775
SHPËRNDAJE

“Gjuetari i balonave” një film i prodhuar nga Mark Forster bazuar në librin best-seller me të njëjtin titull.

Filmi flet për miqësinë mes dy fëmijëve që i përkasin etnive të ndryshme dhe që vijnë nga shtresa sociale të ndryshme.

Filmi bazohet tek kujtimet e Amirit, një djalë afgan prej Kabulit, jetim nga e jëma dhe të shokut të tij, Hasan, djali i shërbëtorit të tij, i përkatësisë etnike “Hazara”.

Filmi u nominua, me dy çmime Golden Globes, si filmi më i mirë i huaj dhe me kolonën zanore më të bukur.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.