Ghost In The Shell

Ghost In The Shell

33
SHPËRNDAJE

Bazuar në serialin me të njëjtin titull filmi flet për një Major i cili udhëheq një grup elitar të quajtur Section 9. Qëllimi i skuadrës është të ndalojë kriminelët më të rrezikshëm dhe ekstremistë. Section 9 përballet me një armik qëllimi i të cilit është të fshijë gjithcka që ka lidhje me zbulimet e  Hanka Robotic’s në teknologjinë kibernetike.

Regjia: Rupert Sanders

Skenari: Jamie Moss, Masamune Shirow

Aktore: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Michael Wincott

Kohezgjatja: 118 min

Kompania: DreamWorks, Paramount Pictures

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.