“Harry Potter dhe Fëmija i Mallkuar”, rekord shitjeje në Britani

“Harry Potter dhe Fëmija i Mallkuar”, rekord shitjeje në Britani

50
SHPËRNDAJE

“Harry Potter dhe Fëmija i Mallkuar”, është libri që është shitur me shume dekadën e fundit në Britaninë e Madhe. Ky libër është shitur në mbi 680 mijë kopje vetëm për tri ditë duke ia kaluar librit “Fifty Shades of Grey” që në vitin 2012 ishte shitur në 664,478 kopje për një javë, sipas Kult Plus.

Ky liber  në gjuhen angleze titullohet “The Harry Potter and the Cursed Child”, Aktualisht rekordin e shtijeve e mban “Harry Potter and the Deathly Hallows”, që është shitur në 780,000 kopje për një javë në vitin 2007, ndërsa seria është shitur në 1.8 milionë kopje.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.